2012. október 8., hétfő

Csipkebogyó lekvár

Sziasztok :o)


A csipkebogyó árát mindig aranyba mérik,idáig nem igazán értettem,hogy miért. 
Ma már tudom...
Tegnapi napom arra ment rá,hogy eltegyek 3 kg csipkebogyót,délelőtt szedtünk a kislányommal egy jó nagy tállal,délután megpucoltam,persze meg is mostam,azután feltettem főni,hogy puhuljon.Erre rá ment az egész délutánom,este fél 8-kor álltam neki passzirozni és utána lekvárt főzni belőle.A sok munka meghozta gyümölcsét, nagyon finom lett,kislányom megnyalta utána mind a tíz ujját...


4 megjegyzés:

  1. Le a kalappal azelőtt aki ezt elkészíti:) Nagymamám is szokta készíteni régebb, nagyon finom:)

    VálaszTörlés
  2. Én is megkóstolnám! Nagyon guszta! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ügyesek vagytok, biztos finom is.

    VálaszTörlés