2012. január 12., csütörtök

Könyv ajánló

Katinál találtam egy szuper szülinapi játékot. 


Könyvet kell ajánlani, pontosan az Ő oldalán megtekinthetőek a feltételek...http://makacskakonyhaja.blogspot.com
Nekem a  kedvenc szakácskönyvem:  Zilahy Ágnes Valódi Magyar Szakácskönyv.....
1800-as évek végén íródott...
És Miért???
Azért tudom ajánlani ezt a könyvet,mert a rég múlt dolgokkal foglalkozik,a recepteken kívül történeteket mond el abból az időből...
Most egy ki ízelítő a könyvből...

"Ízeket,melyek olcsón elkészíthetők,s kellemes élményeket nyújthatnak a testnek,de mellette nyelvünk egy régebbi állapotának zamatát is megízlelheti a lélek.....ˇ"
Szoktam a könyvből főzni,a családom nagyon szereti a ki próbált ételeket egyszerűek,minden lépésről-lépésre le van írva,olvasni meg élvezett.....
Mindenkinek tudom ajánlani főzni is, és olvasásra is.....

4 megjegyzés:

 1. Köszönöm a könyvajánlót, csodaszép ez a könyv, és ahogy a nyelvezete is nagyon ízes. Nekem is megvan, sajnos csak PDF formátumban a könyv, de már főztem belőle, nagyon tetszik. Köszönöm, hogy velem ünnepelsz, játszol:)

  VálaszTörlés
 2. Ígéretes könyv, és remek olvasmány is egyben :-)

  VálaszTörlés
 3. Ne tessék elcsábítani egy újabb könyv vásárlására,már ha egyáltalán beszerezhető.Már a borítója is nagyon ígéretes.:)
  Muszáj utánanéznem,köszi!

  VálaszTörlés
 4. Valóban jó könyv.Biztosan sokakat érdekelne hogy mely korból származik a könyved? Mikor készült? Habár a Teleky féle ajánlásból a történelemben jártasak már következtetni tudnak erre, azért én kiegészíteném a könyv ajánlót ezzel. Szép a fotó nagyon amit készítettél róla! Épp most hivatkoztam a könyvedre a blogomban:)

  VálaszTörlés